Dzyń dzyń dzyń

• image
    I już po raz 6 przy pomocy stałych partnerów (Naturactiv oraz Eterno) Fundacji oraz partnerów, z którymi współpracujemy przy tym konkretnym projekcie uda nam się dostarczyć świąteczne poradki dla dzieciaków z warszawskich oddziałów onkologicznych. Na stałe współpracujemy ze szpitalem przy ul. Wawelskiej w Warszawie oraz na ile możliwości pozwolą ze Szpitalem Dziecięcym w Międzylesiu.

Przy akcji Święty Mikołaj chciałabym szczególnie podziękować producentom: Czuczu, Klocki BB, Monumi, Pytaki, Adamada, wydawnictwu Zakamarki, Wooden Story, Wishbear, Nosweet, Bobołki, Samodobro, Baby Cap, Sleepless in Warsaw, Sylveco, Media Rodzina, Nasza Księgarnia, Wydawnictwo Zielona Sowa, Forte Sweden.

Gdyby, ktoś jeszcze chciał się włączyć w akcję podarunkową to zapraszam do kontaktu: kontakt@fundacjawybieramzdrowie.pl

Fundację można wesprzeć również w formie finansowej np. przez stronę Siepomaga.pl  lub wpłacając bezpośrednio na konto Fundacji.