Dzień dziecka 2014

• Dzień dziecka 2014! Po raz pierwszy organizujemy zbiórkę zabawek, kredek, art papierniczych i wszystkiego co sprawia że dzieci się cieszą.

Zebrane produkty trafią m.in. do dzieci leczonych onkologicznie na ul. Wawelskiej w Warszawie, na oddział onkologiczny do szpitala dziecięcego w Międzylesiu oraz  oddział dziecięcy w szpitalu Bielańskim.

Już dziś możemy podziękować też firmom, wydawnictwom i hurtownikom: Eterno, Pat&Rub, Zakamarki, Novae Res, Nasza Księgarnia, Pol-Mak, Aksjomat, Bic Polska, Tupico, MrowiecToys, Simba Toys Polska, Skarb Matki, Paw Sp. z o.o, Krzesiek, Znak, Fenix, 5.10.15, EneDueRabe, Adar, Lux-Med, Arkusz, Animagic Sp. z o.o.

Serdecznie dziękujemy też firmie Putka, dzięki której ta zbiórka się odbędzie. Produkty będą zbierane od 22 maja do 27 maja w sklepach firmowych piekarni Putka (mapka wszystkich sklepów: http://www.putka.pl/sklepy-firmowe.php).

Akcję można też wspomóc finansowo wpłacając na konto (wpłaty zostaną przeznaczone na upominki dla najstarszych dzieci oraz szeroko rozumiane koszty logistyczne):

Bank Millenium